13 Серпня 2024
Новини

У Німеччині від поранень помер український біженець

У Німеччині від поранень помер український біженець

У німецькому місті Росток знайшли важко пораненого українського біженця, який згодом помер. 

Про це повідомили поліція та прокуратура. 

За даними слідства, 12 серпня о 12:15 у Ростоку пораненого чоловіка знайшов співробітник служби безпеки. Він звернувся до поліції та служби порятунку. Коли прибули медики, то змогли лише констатувати смерть 46-річного українця. Як вказує Spiegel, він помер у притулку для біженців.

Усе вказує на вбивство, тож поліція Ростока почала розслідування за підозрою у вбивстві. Додаткова інформація поки що відсутня. 

Нагадаємо, в серпні 2023 року в місті Айнбек чоловік напав на українських дітей із вимогою розмовляти російською. А в лютому в Обергаузені вбили 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова. Згодом у лікарні від поранень помер іще один баскетболіст Артем Козаченко. Підозрюваних затримали. Писали, що це 15-річний німець-турок та 14-річний німець-грек.

Через кілька днів після цього в Меттмані чоловік напав на 15-річного українця, завдавши важкої травми голови. Перед цим він озвучував ксенофобські коментарі в його бік.

У квітні в німецькому місті Мурнау-ам-Штаффельзе, що в Баварії, від ножових поранень померли двоє українців. У МЗС України повідомили, що чоловіки були військовими на реабілітації. У вбивстві підозрюють росіянина, якому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі триває слідство.

Уже у травні в місті Дортмунд, що на заході Німеччини, ножем поранили 15-річного хлопця з України. А от у червні у Франкфурті-на-Майні 19-річний афганець із ножем напав на 41-річну жінку родом з України. Вона зазнала важкого поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: німеччина, вбивство
В тему

Останні матеріали