9 Серпня 2024
Новини

У тимчасово окупованому Криму росіяни встановлюють спостережні пости

У тимчасово окупованому Криму росіяни встановлюють спостережні пости

У тимчасово окупованому Криму на узбережжі Севастополя партизани виявили спостережні пости.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

«Наш агент розвідав узбережжя та виявив пост, з якого ведеться спостереження за морем у районі Севастопольської бухти. Через страх роботи безекіпажних морських дронів кількість таких постів стрімко зростає», – йдеться у повідомленні.

Партизани у тимчасово окупованому Криму продовжують розвідку та оперативно фіксують появу нових позицій та інших змін в обстановці на півострові.

Також в АТЕШ закликають представників російської окупаційної армії «приєднуватись до руху та боротися проти злочинного режиму разом, поки не стало пізно. Тільки так ви можете убезпечити себе, коли ЗСУ повернуться на півострів».

Нагадаємо, нещодавно українські партизани знищили важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку. Відомо, що агент партизанського руху «АТЕШ» підпалив релейну шафу на залізниці.

Також раніше партизанський рух «Атеш» зафіксував прихований штаб російської федеральної служби безпеки у тимчасово окупованій Ялті. На території закладу партизани зафіксували до 50 людей та близько 15 машин співробітників спецслужби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією
В тему

Останні матеріали