8 Серпня 2024
Новини

З Волині поїхала гуманітарна допомога Харківській області. ФОТО

З Волині поїхала гуманітарна допомога Харківській області. ФОТО

Шведські та українські волонтери за ініціативи голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка організували черговий вантаж гуманітарної допомоги для Харківської області, жителі якої перебувають в зоні бойових дій та постійно потрапляють під обстріли росіян.

Від початку вторгнення на допомогу населенню регіону приходить "Шведський Центр Допомоги". За словами його керівника Сергія Порохнавця, завдяки підтримці шведських друзів України в різні регіони України відправили сотні партій допомоги різного виду - від їжі та засобів гігієни до цивільної техніки.

Часто до таких рейсів приєднуються волонтери Володимир-Волинської єпархії Православної Церкви України. Представник єпархії Тарас Процюк каже, що захоплений добротою шведського народу, мовляв, завдяки підтримці скандинавів вдалося не просто допомогти українцям, а й врятувати їхні життя. 

"Шведський фонд з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну возить в Україну для допомоги військовим і цивільним багато техніки. Ми неймовірно вдячні народу Швеції за підтримку", - підсумував Юрій Погуляйко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали