30 Жовтня 2017
Новини

Глава компанії Amazon змістив Гейтса з першого рядка Forbes

Глава компанії Amazon змістив Гейтса з першого рядка Forbes

Глава компанії Amazon мільярдер Джефф Безос змістив засновника Microsoft Білла Гейтса з першого рядка рейтингу найбагатших людей планети за версією Forbes, пише  БізнесЦензор.

«Лише 150 осіб у всьому світі володіють статками понад десять мільярдів доларів. Генеральний директор Amazon Джефф Безос збільшив свої статки на цю суму всього за один день", - пише видання.

Зараз статки Безоса оцінюються в 93,1 мільярда доларів. Вони виросли на десять мільярдів після публікації квартального звіту Amazon, з якого випливає, що показники зростання компанії перевершили очікування аналітиків. У результаті акції онлайн-рітейлера виросли на 13%.

Таким чином, Безос обігнав Білла Гейтса на 3,2 мільярда доларів, проте Forbes вказує на те, що засновник Microsoft передає величезні суми на благодійність. «Хоча Гейтс зараз значно бідніший, ніж Безос, як філантропові йому немає рівних», - йдеться в статті.

Нагадаємо, засновник Microsoft в серпні відмовився від 38% акцій компанії, передавши їх на благодійність. Сумарна вартість паперів оцінюється в 4,6 мільярда доларів. Стільки Безос не жертвував за всю свою кар'єру, а Гейтс попрощався з цією сумою одним махом, йдеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему