30 Жовтня 2017
Новини

Анфіса Чехова розлучилась із чоловіком після восьми років спільного життя

Анфіса Чехова розлучилась із чоловіком після восьми років спільного життя

Гурам зізнався, що зраджував дружині. У житті телеведучої Анфіси Чехової настали зміни. Зірка розлучилася зі своїм чоловіком – актором із Грузії Гурамом Баблішвілі. Пара пробула в офіційному шлюбі два роки. А загалом їхнє кохання тривало вісім років, за цей період вони народили сина.

Гурам віддав уже колишній дружині і сину квартири і автомобіль. До офіційного розлучення пара жодного разу не розповідала про особисті проблеми. А саме розлучення пройшло спокійно – обоє були до цього готові і знали, чого чекати. Розійшлися також мирно. Зараз Анфіса не заперечує проти спілкування сина із батьком. Хлопчик навіть провів канікули з Гурамом у Грузії.

Багатьох звістка про їхнє розлучення вразила. В ефірі однієї із шоу-програм Анфіса зізналася, що була неідеальною дружиною, не стримувала своїх емоцій, зате зберігала вірність. Вона була впевнена, що й Гурам чинив так само.

А причиною розлучення вона назвала віддаленість від чоловіка, життя, в якому у неї були власні інтереси і її бажання бути на самоті.

У свою чергу Гурам розповів, що у період віддаленості від дружини у нього почався стрімкий розвиток бізнесу, він займався власними справами. При цьому актор визнав, що зрада з його боку таки була. Хоча ніяких серйозних стосунків на стороні він не мав, та все ж сказав, що це така його чоловіча натура. Також Гурам сказав, що любить Анфісу, але їхні дороги розійшлися. Зізнання Гурама у зраді схвилювало Анфісу і вона ледь стримала сльози.

Нагадаємо, що Анфіса Чехова та Гурам Баблішвілі почали зустрічатися 2009-го року. Через три роки у пари народився син Соломон. 2015-го Чехова та Баблішвілі зіграли весілля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему