29 Жовтня 2017
Новини

Тверезим вхід заборонено: бар "Похмілля" в Амстердамі

Тверезим вхід заборонено: бар

Більшість барів розраховані на те, щоб «влити» в своїх клієнтів якомога більше спиртного і заробити на цьому гроші. 

Однак заклад під назвою «Похмілля», розміщений в Амстердамі, помітно відрізняється від звичних барів, оскільки потрапити сюди можна тільки  вже будучи в нетверезому стані.

Розрахований бар «Похмілля» на тих, хто після бурхливої ночі хоче позбутися слідів алкоголю в своєму організмі. 

Реклама вищезгаданого закладу твердить, що він відмінно підійде для тих, хто після повернення з вечірки або клубу хоче отримати трохи  затишку та «домашнього» тепла. Функціонує бар тільки з п'ятниці по неділю з 10 до 18 годин.

 Тверезим вхід заборонено: бар

Всередині приміщення є безліч зелені, квітів, в наявності навіть компактний «живий» фонтанчик.

 Тверезим вхід заборонено: бар

Втім, кожен охочий потрапити всередину не може, оскільки тут є охоронець прямо на вході. Завдання співробітника в тому,  щоб перевірити проміле алкоголю в диханні відвідувача і «зелене світло» дається тільки тим, хто дійсно потребує допомоги після пиятики  або нічного відпочинку у веселій компанії.

 Тверезим вхід заборонено: бар

Коли заходиш  всередину, доведеться переодягтися в домашні тапочки, а по всьому бару розставлені м'які ліжка.  У них гість може закутатись в ковдру або спорудити собі «гніздо» з подушок. Також для відвідувачів передбачено телевізор,  що дозволяє дивитися все, що міститься в базі Netflix. Можна побудувати діалог з іншими громадянами, які страждають від похмілля,  оскільки фактично заклад являє собою єдиний простір з умовними поділами.

 Тверезим вхід заборонено: бар

В меню «Похмілля» є всілякі соки і смузі, повні вітамінів, або ж можна замовити щось з продуктів, розрахованих спеціально на те,  щоб допомогти організму відновитися після алкоголю. В особливо складних ситуаціях пропонується скористатися кисневим баром.

 Тверезим вхід заборонено: бар

В барі "Похмілля" не підтримують ідею позбавлення від похмілля за допомогою алкоголю, тому спиртних напоїв в меню немає зовсім. 

Незважаючи на це за короткий час заклад користується великою популярністю і збирає не тільки місцевих жителів, а й туристів. 

 Тверезим вхід заборонено: бар

Організатори проекту навіть задумалися над тим, щоб відкрити «Похмілля» не тільки в інших містах, але і за межами країни.

Тверезим вхід заборонено: бар

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему