20 Липня 2024
Новини

У Києві таксист сказав пасажирці, що Крим ніколи не був українським

У Києві таксист сказав пасажирці, що Крим ніколи не був українським

Таксист компанії Bolt заявив, що Крим ніколи не був українським і його, мовляв, «просто передали» Україні.

У компанії відреагували на поведінку їхнього водія. Про інцидент розповіла сама пасажирка Галина Морар у Facebook.

За її словами, під час поїздки водій увімкнув російський шансон, а на прохання його вимкнути він запитав, що в ньому не так.

«Починаю розуміти, що щось таки дійсно не так. На, здавалося б, просте запитання “Чий Крим” відповідає, що він ніколи не був українським, а “нам його просто дали”», — каже жінка.

На відео, яке з’явилося в мережі чути, як чоловік за кермом каже, що Крим Україні «дали у 54-му чи 56 році» і що росія, мовляв, «була завжди». Через це, додає Галина, вона припинила поїздку посеред дороги.

«Bolt, ви хоч трохи відбираєте, кого наймаєте?! Розмову записала. Може, Служба безпеки України теж захоче поспілкуватися. Вони ж таксисти — всюди їздять, всі локації знають…» — написала пасажирка.

Представники компанії відреагували на її допис у коментарях до нього. Зокрема, там заявили, що позиція водія є неприйнятною для їхнього сервісу, і тому до нього «вже було вжито всіх необхідних заходів». Так, його вже відсторонили від користування сервісом.

«Компанія Bolt регулярно інформує водіїв щодо обмеження використання музичного супроводу без згоди пасажирів, а також повного утримання від відтворення музики будь-яких російських виконавців», — написали в Bolt і додали, що готові співпрацювати з правоохоронцями щодо цього інциденту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, таксі, крим
В тему