20 Липня 2024
Новини

Убивство мовознавиці Фаріон: що Зеленський каже про розслідування

Убивство мовознавиці Фаріон: що Зеленський каже про розслідування

Вбивство екснардепки та мовознавиці Ірини Фаріон продовжують розслідувати правоохоронці й наразі розглядають всі версії, включно з тією, що має російський слід.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

За його словами, сьогодні зранку він заслухав нові доповіді міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та глави Служби безпеки України Василя Малюка щодо розслідування вбивства Ірини Фаріон. Наразі правоохоронці перевіряють всі доступні камери спостереження, триває опитування свідків, обстежується територія кількох районів.

При цьому досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в росію.

«Задіяні всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ для пошуку злочинця. Міністр внутрішніх справ, заступники Генерального прокурора та керівників Національної поліції України й СБУ перебувають на місці, у Львові», – додав Зеленський.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 липня, у Львові стріляли у колишню народну депутатку та мовознавицю Ірину Фаріон. Інцидент трапився на вулиці Масарика. Пізніше стало відомо, що Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. Медики зробили все можливе, але поранення було несумісне з життям.

Національна поліція спільно зі співробітниками СБУ проводять комплекс заходів, щоб знайти вбивцю. До розслідування залучена майже уся поліція Львівщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українська мова, Україна, вбивство, володимир зеленський
В тему