16 Липня 2024
Новини

Нарада Зеленського з керівниками обласних адміністрацій: що говорили про Волинь

Нарада Зеленського з керівниками обласних адміністрацій: що говорили про Волинь

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко взяв участь у нараді президента Володимира Зеленського з керівниками обласних адміністрацій.

Йшлося про оперативну ситуацію в кожному регіоні, енергетику, фортифікації й безпеку. Про це Погуляйко повідомив у телеграм-каналі.

"Доповіли про основні напрямки діяльності ввірених нам територій, а також про підготовку до опалювального сезону та навчального року 2024-2025 років. Щодо Волині, то поінформував про роботи з оборони області та соціально-економічну ситуацію.

Озвучили й проблемні питання, з якими стикаємося у роботі. Відтак, Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів України занотувати рішення, необхідні для вирішення порушених питань. А для якнайшвидшого розв’язання проблем у громадах, дав завдання провести додаткові зустрічі із представниками Кабміну", - йдеться в повідомленні.

Також Президент розповів про проведені зустрічі із губернаторами американських штатів, які запевнили у готовності підтримувати нас та допомагати. Відповідно, отримали завдання налагодити співпрацю з представниками США на регіональному рівні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир зеленський, Юрій Погуляйко, Волинь
В тему