11 Липня 2024
Новини

У Чернівцях чоловік вистрибнув із вікна мобілізаційного центру

У Чернівцях чоловік вистрибнув із вікна мобілізаційного центру

У Чернівцях чоловік зламав ногу після того, як вистрибнув у вікно мобілізаційного центру, де він мав проходити медогляд. Згодом йому вручили повістку до військкомату.

Про це написала Анна Поклитар, яка назвалася адвокаткою постраждалого.

За її словами, чоловіка затримали і відправили проходити військово-лікарську комісію. Коли адвокатка з дружиною свого клієнта прийшла під будівлю ВЛК, їх туди не пустили. Після цього, як каже Поклитар, чоловік «із відчаю» вистрибнув із першого поверху будівлі.

Потім жінки бачили, як невідомі вели чоловіка під руки, а в нього на правій нозі начебто кровоточила «відкрита рвана рана». Дружина затриманого зателефонувала у швидку, а його самого невідомі в балаклавах повернули назад у двір військово-лікарської комісії.

Адвокатка стверджує, що коли приїхала швидка, працівники ВЛК та ТЦК не дозволяли медиками шпиталізувати чоловіка. Дістатися до лікарні він зміг начебто тільки за три години після того, як вистрибнув із вікна.

Вона зателефонувала в поліцію і в ДБР — там начебто не взяли слухавку. Жінка каже, що у діях працівників поліції є «2 епізоди незаконного затримання і позбавлення волі, перевищення службових повноважень, ненадання особі медичної допомоги, катування особи, яку незаконно удруге затримували у публічному місці (волочили людину до авто зі зламаною ногою)».

Потім чоловікові начебто вручили повістку і зобов'язали з'явитися у ТЦК для уточнення даних.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: чернівці, військкомат, війна з Росією
В тему