8 Липня 2024
Новини

В «Охматдиті» постраждав персонал: діти були в підвалі

В «Охматдиті» постраждав персонал: діти були в підвалі

Дітей з лікарні «Охматдит» під час ракетного обстрілу Києва перевели в укриття, вони вижили.

Їх переведуть в інші лікарні. Про це кореспондентці hromadske розповіла виконувачка обов’язків завідувачки реанімаційного відділення.

Однак, за її словами, постраждав персонал — у старшої медичної сестри відділення поранення верхньої кінцівки. Її шпиталізували.

Під час тривоги медичний персонал перебував у коридорі. Дітей вивели в підвал, розповідає виконувачка обов’язків завідувачки реанімаційного відділення. Всі діти вижили, їх пообіцяли перевести в інші лікарні. Однак їм потрібна спеціальна апаратура та спеціально навчені медпрацівники.

Водночас очільник МОЗ Віктор Ляшко в етері телеканалу «Київ» розповів, що російський удар припав на токсикологічний корпус, де діти отримували діаліз. Там також пошкоджені реанімаційне відділення, операційні, онкологічні відділення.

Тим часом президент Володимир Зеленський заявив, що під завалами лікарні перебувають люди. Точна кількість поранених і загиблих зараз невідома.

Наші кореспонденти з місця обстрілу передають, що всім людям, що прийшли розбирати завали, дають рукавички — люди намагаються працювати максимально швидко.

Нагадаємо, 8 липня росіяни масовано обстріляли Київ. Зокрема, влучили в дитячу лікарню «Охматдит». Також падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. Згідно з останніми даними, кількість загиблих досягла восьми людей, а ще 25 — постраждали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, київ, діти
В тему

Останні матеріали