8 Липня 2024
Новини

У Києві росіяни влучили в дитячу лікарню «Охматдит»: є постраждалі

У Києві росіяни влучили в дитячу лікарню «Охматдит»: є постраждалі

У Києві внаслідок ракетної атаки рф відомо про 11 постраждалих та 5 загиблих людей.

Падіння уламків зафіксували в шістьох районах столиці, - інформують міський голова Віталій Кличко та начальник Київської МВА Сергій Попко.

Вісім постраждалих перебувають у лікарнях.

Міський голова також каже, що в Києві зафіксовано влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. Як повідомляють джерела hromadske, влучили в дитячу лікарню «Охматдит». У КМВА згодом підтвердили цю інформацію.

Падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. За попередніми даними, в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі, а в Дарницькому — пошкоджено приватний будинок.

У Голосіївському районі уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському — уламки палають в житловій забудові. Тим часом у Деснянському районі сталося займання будинку.

Місцеві Telegram-канали публікують відео наслідків удару поблизу станції метро «Лук’янівська». Однак сама станція працює як для перевезень, так і для укриття населення, кажуть у КМДА. Раніше Telegram-канали писали про те, що зі станції триває евакуація людей.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував удар по дитячому медзакладу: «Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян. Цей обстріл вівся по цивільних, били по інфраструктурі, весь світ має побачити сьогодні наслідки терору, відповіддю на який може бути тільки сила».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією, діти
В тему

Останні матеріали