4 Липня 2024
Новини

Напав на працівника ТЦК: на Франківщині судять пасажира маршрутки

Напав на працівника ТЦК: на Франківщині судять пасажира маршрутки

На Франківщині справу 56-річного мешканця Надвірнянського району, якого обвинувачують у побитті військового територіального центру комплектування на блокпості, передали до суду.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі.

Ще в березні на одному із мобільних блокпостів у місті Івано-Франківську працівник ТЦК зупинив маршрутний автобус і зайшов усередину, щоб провести мобілізаційні заходи.

Між ним та одним із пасажирів виник словесний конфлікт, після якого чоловік ударив військового по голові, завдавши йому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Тож його обвинувачують в умисному заподіянні тілесного ушкодження службовій особі у зв'язку з її службовою діяльністю (ч. 2 ст.  350 Кримінального кодексу України). За це йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 17 червня у Яворові, що на Львівщині, побили працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, коли той виконував свою роботу. У постраждалого — закрита черепно-мозкова травма.

Тижнем раніше в селі Книжківці Хмельницької області чоловік напав із ножем на працівника місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час перевірки облікових документів. Пораненого військового доправили до шпиталю. Його життю нічого не загрожує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: івано-франківськ, суд, військкомат, напад
В тему