28 Жовтня 2017
Новини

З ким у камері сидить Зайцева?

З ким у камері сидить Зайцева?

“У камері із Зайцевою сидять ще 9 жінок. Вони проходять по кримінальних справах, пов’язаних із торгівлею наркотиками, грабежами і нанесенням тяжких тілесних ушкоджень”, – повідомив заступник начальника установи виконання покарань №27 (Харківське СІЗО) Дмитро Холод. Пише “Народна Правда” з посиланням на “Місто Х“. 

За його словами,  Олена Зайцева – наймолодша з мешканок камери. Найстаршій – більше 50 років. Конфліктів у камері немає. “Кожен сидить за свої діяння. Раніше вони ніде не перетиналися, тому і конфліктів немає”, – пояснив Холод.

Нагадаємо, суддя Київського районного суду Харкова Світлана Муратова відправила підозрювану Олену Зайцеву під арешт на 60 діб, а також позбавила водійських прав й арештувала як Lexus, так і Volkswagen Touareg, причетні до ДТП. 

Як повідомлялося раніше, в ході судового засідання були надані дані про те, що в момент ДТП Зайцева перебувала під дією опіатів.

Перед початком судового засідання депутат Антон Геращенко зазначив, що суспільство не сприйме рішення суду, якщо він звільнить з-під варти підозрювану на час проведення слідства.

 
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали