30 Червня 2024
Новини

У Чернівецькій області напали на прикордонника: є загиблий

У Чернівецькій області напали на прикордонника: є загиблий

На військовослужбовця ДПСУ на прикордонні Чернівецької області напали два чоловіки.

Для збереження свого життя прикордонник відкрив стрілянину — один з нападників загинув. Про це написав журналіст Віталій Глагола, інформацію hromadske підтвердив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. 

Як стверджує журналіст із посиланням на джерела, ввечері 29 червня двоє людей з мачете та газовим балончиком напали на військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки відділу прикордонної служби «Селятин». Його повалили та завдали йому удару по нозі. 

«Ситуація з нападом на прикордонний наряд справді мала місце. Це сталося вчора після 21-ї години на ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією», — розповів речник ДПСУ. 

За даними Демченка, для збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю. Унаслідок цього один нападник зазнав поранення, а інший — загинув. 

Помічник керівника Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв розповів «Суспільному», що чоловіки у віці 33 та 25 років не виконали законних вимог прикордонного наряду зупинитись.

На місце викликали медиків. Про інцидент повідомили в Державне бюро розслідувань, поліцію та органи прокуратури. Нині тривають слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикордонники, напад, чернівці
В тему