13 Червня 2024
Новини

На Тернопільщині блискавка вбила ексвійськового

На Тернопільщині блискавка вбила ексвійськового

У Тернопільській області 44-річний колишній військовослужбовець, який працював на своєму городі під час негоди, загинув від удару блискавки.

Інформацію підтвердила ДСНС у коментарі Zahid.net.

Подія сталася увечері 11 червня в селі Сапогів Борщівської громади. Під час сильної грози блискавка вдарила в місцевого жителя. Медики швидкої допомоги лише констатували смерть.

Загиблим чоловіком виявився сержант запасу Віктор Корчак, який у лавах Збройних сил України брав участь у війні на Донбасі з 2015 по 2021 роки. Він мав великий військовий досвід та статус учасника бойових дій, уточнили в ТЦК одного з районів Тернопільщини.

За словами місцевих жителів, Віктор Корчак працював у полі й разом із батьком підгортав картоплю, коли в нього влучила блискавка. Унаслідок удару Віктор загинув, а його батько залишився живим.

Правоохоронці розпочали провадження за фактом смерті людини за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Тіло чоловіка забрали для проведення судово-медичної експертизи та встановлення точної причини смерті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: тернопіль, війна з Росією
В тему

Останні матеріали