10 Червня 2024
Новини

Найєм йде з посади голови Агентства відновлення

Найєм йде з посади голови Агентства відновлення

Заяву про звільнення написав голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм.

Інформацію він підтвердив у Facebook.

Причиною звільнення Найєм назвав «системні перешкоди, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати повноваження».

За його словами, це розпочалося у листопаді минулого року. Спочатку Агентству скасували бюджет на проекти з відновлення та утримання доріг: «Я усвідомлюю обмеженість ресурсів та важливість військових витрат. Але скасування коштів на утримання інфраструктури неминуче позначиться в першу чергу на стані доріг оборонного значення і, як наслідок, на всій військовій логістиці. Якщо це не зміниться, наступного сезону нас чекає ускладнення військової логістики та експорту продукції».

По-друге, заявив Найєм, Агентство «почали «кошмарити» бюрократією, коли документи на оплату захисних споруд, фортифікацій або відновлення погоджувалися в уряді місяцями, поверталися по шість-вісім разів з безглуздими зауваженнями, затримувалися по декілька місяців, а деякі не погоджені й досі».

Ще однією причиною він назвав те, що з початку року Агентству суттєво обрізали зарплату – більшості співробітників було урізано до 68% зарплати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, робота, звільнення
В тему