5 Червня 2024
Новини

На Одещині 8 дітей отруїлися після відвідування кафе

На Одещині 8 дітей отруїлися після відвідування кафе

На Одещині в місті Рені розслідують обставин харчової інтоксикації людей через те, що 9 людей, зокрема 8 неповнолітніх, отруїлися після відвідування кафе.

Про це повідомила поліція Одеської області.

Медики розповіли правоохоронцям, що до них протягом дня з ознаками харчового отруєння поступили 9 людей: шестеро дітей віком від 7 до 13 років, а також 38-річна мати з двома дітьми 10 та 12 років. Лікарі надали їм допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування.

Слідчі встановили, що всі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле і вони звернулися до медичного закладу.

Подію зареєстрували за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України — порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. За це загрожує штраф від 17 000 до 51 000 грн, або пробаційний нагляд до 3 років, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці призначили низку експертиз. Наразі намагаються встановити всі обставини події. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією
В тему