28 Травня 2024
Новини

В окупованому Луганську лунали вибухи: що відомо

В окупованому Луганську лунали вибухи: що відомо

У тимчасово окупованому Луганську ввечері 27 травня пролунала серія потужних вибухів.

Є приліт по місцю базування військ країни-агресора та військовому аеродрому. Про це повідомляє видання «Острів» та місцеві Telegram-канали.

Так званий глава Луганщини Леонід Пасічник заявив, що по Луганську завдали удару касетними боєприпасами, через це виникла пожежа.

«На місце виїхали співробітники МНС, правоохоронних органів та медики. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у мережі з посиланням на місцевих мешканців, в тимчасово окупованому місті було кілька «прильотів».

окупанти повідомляють про те, що удару завдали по околицях Луганська. Також, за інформацією ЗМІ, пожежа розпочалася в районі Вищого авіаційного училища штурманів.

Водночас, згідно зі словами місцевих мешканців, удару завдали по території Луганського авіаційного ремонтного заводу. Відомо, що окупаційні війська там базувалися ще до початку повномасштабного вторгнення, там також було помічено рсоійську військову техніку.

Згодом Telegram-канали повідомили про повторні вибухи у Луганську приблизно о 00:17, опублікувавши відповідне відео. Зазначається, що є «приліт» по військовому аеродрому Луганська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вибух, луганськ, війна з Росією
В тему