24 Травня 2024
Новини

Що в Дніпрі кажуть про нового начальника поліції Волині

Що в Дніпрі кажуть про нового начальника поліції Волині

Правоохоронну систему Волинcької області підсилили принциповим поліцейським, який зарекомендував себе з позитивного боку під час роботи у прифронтовій Дніпропетровській області.

Нагадаємо, 24 травня поліції Волині представнили нового очільника - полковника поліції Олега Сліпчука.

Олег Сліпчук - непублічна особа. Нам не вдалося знайти його сторінки в соціальних мережах, а в ЗМІ лише офіційні повідомлення від пресслужб правоохоронних органів. 

Проте Insider Media вдалося поспілкуватися з колишнім колегою полковника Сліпчука, який в розмові відзначив, що новий начальник поліції Волині - принциповий та досвідчений правоохоронець, який прийшов у професію як слідчий і саме в цій сфері має найбільше навичок та вмінь.

"Це особливо важливим стало під час повномасштабного вторгнення росії, бо Дніпропетровська область - це прифронтовий регіон, в якому росіяни щодня здійснюють воєнні злочини, які ми документували і розслідували, проводили експертизи, комлпексні слідчі дії. Йдеться про тисячі випадків", - додав він.

Водночас співрозмовник відзначає, що на Волині роботи, пов'язаними з воєнними злочинами, буде менше, адже наразі область фактично вважається тиловою: "але з іншої сторони, на жаль, нікуди не поділася злочинність і під час повномасштабної війни, тому я впевнений, що Олег Степанович суттєво підсилить волинську правоохоронну систему".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему