24 Травня 2024
Новини

У Польщі українець випав з вікна й загинув

У Польщі українець випав з вікна й загинув

У польському місті Каліш 41-річний українець випав з вікна квартири на четвертому поверсі та загинув.

У цій справі правоохоронці затримали двох людей. Про це повідомив речник окружної прокуратури в Оструві-Велькопольському Мацей Мелер в коментарі PAP, передає портал WNP.PL.

За даними слідства, інцидент стався в середу, 22 травня, після 20-ї години в одному з кварталів міста. Рятувальникам повідомили, що з вікна четвертого поверху випав чоловік. Надзвичайники намагалися реанімувати потерпілого, проте той не вижив.

Про подію повідомили прокуратуру, яка почала розслідування. У справі вже затримали двох чоловіків віком 37 та 45 років — яка їхня причетність до загибелі українця, наразі невідомо.

Нагадаємо, в середині травня стало відомо, що в Польщі вбили 48-річного громадянина України, що працював на фермі в селі Рокіцини, а його тіло намагалися спалити в господарській будівлі. Правоохоронці затримали власника ферми, його дружину та ще одного працівника.

Схожі випадки траплялися і в інших країнах. Наприклад, в Угорщині українець загинув від ножових поранень після сварки з іншим чоловіком у Будапешті, а в Німеччині вбили українського баскетболіста-підлітка, біженку та її матір, а також двох військових, які були на реабілітації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: польща, смерть, поліція
В тему