21 Травня 2024
Новини

Головний поліцейський Волині Юрій Крошко отримав посаду у Києві

Головний поліцейський Волині Юрій Крошко отримав посаду у Києві

Начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, полковника Юрія Крошка звільнили з посади. Нині він – радник голови Національної поліції України.

Інформацію про звільнення Юрія Крошка Центру журналістських розслідувань «Сила правди» підтвердили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Зараз обов’язки керівника волинської поліції виконує заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області – начальник кримінальної поліції Михайло Сорока.

«Я підтверджую те, що Юрія Крошка перевели на посаду радника голови Національної поліції України, і що обов’язки начальника ГУНП у Волинській області виконує Михайло Сорока», – прокоментувала речниця Нацполіції Олена Бережна.

Водночас, причини такого рішення Олена Бережна не назвала.

23 лютого 2024 року у соцмережах з’явилася інформація про обшуки Державного бюро розслідувань у кабінеті начальника Нацполіції у Волинській області Юрія Крошка. Наступного дня у телеграм-каналах опубілкували фото з обшуків, судячи з яких слідчі дії провели не лише на робочому місці головного поліцейського Волині, а й у його будинку на Житомирщині. Також йшлося про те, що Крошка затримали й підозрюють у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України). Втім, того ж дня речниця поліції Волині Ольга Бузулук повідомила, що інформація про затримання не відповідає дійсності. Досі він продовжував виконувати обов’язки керівника поліції області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, поліція, робота
В тему