21 Травня 2024
Новини

Негода на Волині: на автодорозі здетонувала міна, є травмовані

Негода на Волині: на автодорозі здетонувала міна, є травмовані

Поблизу села Доманове, що неподалік кордону із білоруссю, під час грози ввечері 20 травня на автодорозі здетонувала міна.

У цей час дорогою їхала вантажівка. Як розповіла у коментарі Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, вибуховою хвилею було пошкоджено вантажний автомобіль Iveco. Травмувалися 58-річний водій з Рівненської області і 25-річний пасажир.

Коментувати стан травмованого водія керівник Ратнівської районної лікарні Михайло Бегель журналістам відмовився.

За даними Ольги Бузулук, водій нині у лікарні, пасажир отримав легкі тілесні ушкодження і не госпіталізувався. Усі матеріали за фактом детонації міни і травмування людей правоохоронці скерували у Держбюро розслідувань.

Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури області, проїзд дорогою біля села Доманове Ковельського району на автомобільній дорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече наразі перекрито в обох напрямках.

За коментарем журналісти звернулися до голови Ратнівської громади Віталія Бірука. З його слів, на місці події ще працюють слідчі.

"Рух організовано об’їзною дорогою, все добре, тобто забезпечено. Там покриття не найгірше. Люди знають, як об'їхати. Я поки що без військових не можу коментувати будь-яку ситуацію. Але з доїздом все добре", — сказав посадовець.

Довідково: торік, 6 липня, також під час грози здетонували міни на дорогах Шацьк-Піща, у районі села Дольськ та біля Гірок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, замінування, погода
В тему