14 Травня 2024
Новини

В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину

В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину

В Одесі, представившись працівником місцевого територіального центру комплектування (ТЦК), чоловік у військовій формі ввечері 13 травня напав на 19-річну дівчину.

Він побив її милицею, внаслідок чого дівчина зазнала численних травм. Про це постраждала розповіла у себе в соцмережах.

За її словами, вона та троє її друзів прийшли в поліцію написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балоном в обличчя. Тоді у відділок зайшов військовий із милицями й представився співробітником ТЦК. Коли потерпілі написали заяву, їм упродовж двох годин не дозволяли вийти з приміщення.

Згодом правоохоронці відпустили двох 19-річних хлопців. Третього залишили у відділку, аби відвести до місцевого ТЦК «розбиратися». 19-річна дівчина вирішила поїхати разом із хлопцем, на що працівники військкомату погодилися.

Однак після того, як хлопця посадили в авто, дівчину не впустили до машини. Вона почала знімати все, що відбувається. Цієї миті до неї підбіг чоловік у військовій формі й побив її милицею.

Як стверджує постраждала, у неї два розсічення на голові, численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча. Дівчина зняла побої в місцевій лікарні.

В Одеському ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту. Там зазначають, що в разі доведення провини працівників цієї установи, їх притягнуть до відповідальності згідно із чинним законодавством. Там також зазначили, що засуджують будь-які прояви насильства та співпрацюють із правоохоронними органами для встановлення реальних обставин.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tokmakova Tonya (@kkto14jrelx2)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, війна з Росією
В тему