12 Травня 2024
Новини

Кинув гранату в поліціянта: в Броварах повідомили про підозру чоловіку

Кинув гранату в поліціянта: в Броварах повідомили про підозру чоловіку

Через вибух гранати у Броварах, унаслідок якого зазнав поранення правоохоронець, поліціянти Київської області повідомили про підозру чоловіку.

Про це повідомила Національна поліція України.

Зазначається, що 37-річний підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів. Крім того, на момент вчинення злочину він перебував у розшуку.

Наразі поліціянт та фігурант перебувають у лікарні, де їм надають медичну допомогу.

Унаслідок вибуху 37-річний правоохоронець зазнав поранення ніг та лівої руки. Загрози його життю і здоров'ю немає. Також травм лівої ноги та обох рук зазнав і сам підозрюваний.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 348 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України — посягання на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відповідно.

Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, ввечері суботи, 11 травня, у центрі міста Бровари Київської області пролунав вибух. За даними обласної поліції, правоохоронці отримали виклик щодо хуліганських дій. 

Коли вони прибули за вказаною адресою, то чоловік кинувся втікати, а поліціянт почав його переслідувати. Саме тоді втікач кинув гранату в бік правоохоронця. Унаслідок вибуху поранень зазнали обидва.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція
В тему