7 Травня 2024
Новини

У Ковелі між переселенцями і місцевими - конфлікт

У Ковелі між переселенцями і місцевими - конфлікт

У Ковелі біля будинку, де нещодавно внутрішньо переміщеним особам вручали ключі від квартир, на Великдень відбувався «двіж» та гриміла російська музика.

Для розв’язання конфлікту між переселенцями та місцевими мешканцями Ковеля поліцію ніхто не викликав. Про це повідомляє Конкурент.

Прохання сусідів – місцевих мешканців – змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними та спровокували агресію у нових городян.

Завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук розповіла, що правоохоронці самі виявили відео у соцмережах та навідалися на місце інциденту 6 травня.

«Поліцію ніхто не викликав на місце події, жодна зі сторін про інцидент в правоохоронні органи не повідомила. Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт», – зауважила Ольга Бузулук.

Проте, зі слів комунікаційниці, поліцейські самі виявили це відео в соцмережах та за цим фактом відомості були внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян.

Крім того, поліція у цій справі відкрила також кримінал.

«Сьогодні, 6 травня, слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. Поліція всебічно в рамках досудового слідства розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – зауважила Ольга Бузулук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ковель, Волинь, війна з Росією
В тему