26 Жовтня 2017
Новини

Що сталося з Дімою Біланом?

Що сталося з Дімою Біланом?

Останні кілька місяців Інтернет-видання рясніють заголовками про раптову смерть популярного російського виконавця Діми Білана. Однак, у шанувальників його творчості немає приводу для занепокоєння. Їх улюбленець живий і практично здоровий.

Найчастіше Білана «хоронять» через нібито виявлений у нього рак. Сам співак спростовує цю інформацію, пише rosregistr.ru.

Вперше про смерть співака преса заговорила наприкінці березня цього року. Одні ЗМІ писали, що співак помер внаслідок ракового захворювання. В інших джерелах було зазначено, що Білан загинув у ДТП.Більшість шанувальників були готові прийти на прощання із зіркою. Залишилося дочекатися оголошення дати і місця.

Край цьому божевіллю поклав концертний директор виконавця. Нещодавно він заявив, що Діма Білан живий і не збирається помирати, а шанувальникам порадив рідше читати жовту пресу і перевіряти правдивість знайденої інформації на особистому сайті артиста або на його сторінках в соціальних мережах.

Але, у тому, що сталося з Дімою Біланом, частково винен він сам. Співак кардинально змінив імідж, поголивши голову. Стурбовані журналісти вирішили, що нова стрижка – не чергова спроба змінити імідж, а гостра необхідність. Зазвичай так стрижуться онкохворі, яким належить курс терапії. Крім того, на той момент Діма неймовірно схуд. Його зовнішній вигляд зіграв з виконавцем злий жарт. Якби не ці зміни в зовнішності, останні новини про артиста в ЗМІ не рясніли заголовками, що співак хворий на рак і незабаром помре.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали