26 Жовтня 2017
Новини

26 жовтня: кого привітати з днем ангела?

26 жовтня: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Микола, Микита, Інокентій, Веніамін.

Чим особливі«винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-якупрофесію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

МИКИТА

Ім’я Микита в перекладі з грецької мови означає «переможець». У дитинстві Микита часто мріє, придумує різні цікаві і незвичайні історії. При цьому він вплітає в ці казки все те, що черпає з навколишнього світу. Микита – життєрадісний і завзятий хлопчик. Завдяки його фантазіям у нього розвиваються творчі здібності. З віком Микита знаходить собі професію, пов’язану з творчістю або мистецтвом. Можливо, він зможе втілити себе в таких професіях, де потрібен нестандартний підхід до бачення проблеми або до нових рішень. Але Микиті не даватиметься все легко і просто. Великих успіхів він зможе досягти тільки наполегливою працею. Його допитливість і чарівність притягують людей. Микита без труднощів знаходить спільну мову з іншими людьми і навіть може знайти шанувальників. Микиті варто бути обережнішим у виборі друзів, тому що, звикнувши до такої уваги, йому буде вже складніше відрізнити справжню похвалу від лестощів. У сімейному житті Микита не буде звичайний. Йому подобається змінювати життя під свої фантазії. Це може виразитися або в частих переїздах, або в зміні обстановки в будинку, або ж в зміні іміджу. Його дружині потрібно буде встигати помічати і знову налаштовуватися на хвилю чоловіка. Якщо Микита зустріне опір з боку коханої, то спочатку він постарається домовитися, але якщо це буде неможливо, то може просто змінити музу. Він – чоловік, який не хоче розлучатися зі своїми бажаннями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему