27 Квітня 2024
Новини

«П'яна» ДТП: голові РДА Броварів вручили підозру

«П'яна» ДТП: голові РДА Броварів вручили підозру

Голові райдержадміністрації Броварів Володимиру Майбоженку, який нетверезим врізався в натовп на пішохідному переході, оголосили підозру.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Посадовцю вручили підозру за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Прокурори просять суд обрати голові РДА Броварів апобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Слідство встановило, що 26 квітня в Броварах Володимир Майбоженко проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. Тестування показало вміст алкоголю в крові водія 2,31 проміле — це в 10 разів більше, ніж дозволено законом.

Чотирьох потерпілих, серед яких дитина, шпиталізували. У двох із них діагностували тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають у реанімаційному відділенні. Ще у двох — тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

На тлі інциденту керівник Київської ОДА Руслан Кравченко заявив, що Володимира Майбоженка звільнять. Кравченко також закликав правоохоронців якнайшвидше провести об'єктивне, неупереджене розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, дтп
В тему