27 Квітня 2024
Новини

У двох областях України - пожежі через атаку росіян

У двох областях України - пожежі через атаку росіян

Після нічних російських обстрілів в Івано-Франківській та Львівській областях горіли інфраструктурні об’єкти.

Про це повідомили очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук та керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

На Прикарпатті ціллю росіян став об’єкт критичної інфраструктури. Унаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої залучили відповідні служби. Обійшлось без постраждалих.

По Львівщині окупанти вдарили крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними «Кинджалами». Є влучання у два об?єкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. Там почалися пожежі, які оперативно загасили. Є руйнування.

За даними ОВА, постраждалих та руйнувань житлової інфраструктури на Львівщині немає.

Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться, зазначив Козицький.

Нагадуємо, вночі 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні 34 ракетами різних типів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 21 з них.

Під ударами опинилися енергетичні об’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. Є пошкодження обладнання. На одному з об’єктів поранено начальника зміни. У ДТЕК розповіли, що під ударом опинилися чотири їхні теплоелектростанції.

У Харкові росіяни вдарили по лікарні, у корпусах якої перебувало більш як тисяча людей. Ракети влучили в землю поряд з медзакладом. Поранена одна пацієнтка. Пошкоджені будівлі, лінії електропередачі, водогін та інші інженерні комунікації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: івано-франківськ, львів, війна з Росією
В тему