0 0000
Новини

«Там буде довга дискусія, не зважайте» - Пустовіт про обурення Вусенко

«Там буде довга дискусія, не зважайте» - Пустовіт про обурення Вусенко

Обговорення витрат на ремонт прибудинкових територій викликало суперечки серед депутатів.

Юлія Вусенко вимагала більш ґрунтовної доповіді про витрату запланованих чотирьох мільйонів  на поточний ремонт дворових територій. Депутат Ігор Поліщук знову зазначив, що цьому питанню не варто приділяти стільки часу й дискусій, адже депутати про ці питання наперед проінформовані.

Дискусія переросла в суперечку, яка заважала виступу депутата Авраменка. «Там буде довга дискусія, не зважайте» - звернувся Пустовіт до Авраменка.

«В мене питання щодо ремонту доріг і тих 4 мільйонів – наскільки мені відомо, ми не встигаємо зробити те, що було заплановано раніше, а тепер додаємо ще 4 млн, - зауважила Вусенко. - В мене питання – хто визначав вулиці, на яких  буде здійснюватися ремонт, хто складав цей перелік?»

Юрій Крась, директор департаменту ЖКГ  повідомив, що це є питання поточного ремонту і він готовий по кожній вулиці відзвітувати. А визначали вулиці за принципом – робити ремонт там,  де є необхідність.

"Давайте проведемо День депутата і запросимо Юрія Ігоровича Крася", - резюмував секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, мабуть, натякаючи на необхідності більш конструктивної роботи, а не обговорень.

«Знову мушу звертатися до здорового глузду депутатів, - сказав Ігор Поліщук. І, звертаючись до Юлії Вусенко, зазначив: "Я розумію, що ви давно не були на сесії, але давайте працювати не тільки на камери. Ви три сесії не були присутні, не берете участі у жодній із комісій, тож сьогодні за законом можна піднімати питання про ваше відкликання. Думаю, якщо депутати працюватимуть більше, то і результат буде» - зазначив Ігор Поліщук.

«Хочу всім побажати гарного настрою і вникати глибше у питання, які піднімаються на сесії», - прокоментувала Юлія Вусенко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему