17 Квітня 2024
Новини

У Чернігові - 11 загиблих і 22 поранених

У Чернігові - 11 загиблих і 22 поранених

У Чернігові внаслідок вранішнього ракетного обстрілу російськими загарбниками постійно зростає кількість загиблих і поранених.

Володимир Зеленський дані про загиблих оприлюднив у Telegram.

«Чернігів. Триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Люди під завалами. Станом на цей час відомо про 20 постраждалих і 10 загиблих», – написав він.

Президент додав, що кількість загиблих може зрости.

«І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою», – зазначив Зеленський.

Також відомо, що в Чернігові після ракетної атаки рф частково відключили комунікації, у тому числі світло і газ. Про це повідомив в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако в ефірі телемарафону.

Пізніше в МВС України повідомили, що вже відомо про 11 загиблих та 22 травмованих. Також є заяви про щонайменше трьох зниклих безвісти.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Чернігові пролунали вибухи. Російські війська завдали трьох ракетних ударів майже по центру міста. Спочатку було відомо про 4 загиблих, згодом кількість жертв зросла до 8, а постраждалих до 18.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернігів, війна з Росією
В тему