12 Квітня 2024
Новини

Відомий комік Віктор Розовий на війні отримав осколкове поранення голови

Відомий комік Віктор Розовий на війні отримав осколкове поранення голови
На фронті складне осколкове поранення голови отримав гуморист і військовослужбовець третьої окремої штурмової бригади Віктор Розовий

Йому вже провели операцію. Про це у соцмережах розповіла його дружина Ольга Розова. 

За її словами, військовий зазнав поранення ввечері 21 березня під час виїзного завдання. 

«Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, і за врятоване життя усім, хто віз Віктора понад 200 км», — наголосила Ольга. 

Нейрохірурги вже провели операцію. За її словами, два тижні медики та рідні «робили все, аби Вітя подолав період важкого стану». Доки «стояло питання його життя», близькі коміка вирішили зберігати інформаційну тишу.

«Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірні успіхи. Він уже при тямі, намагається з нами спілкуватись і набирається сил для реабілітації», — поділилася жінка. 

Наразі близькі військового займаються тим, щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами.

До слова, Віктор Розовий - комік зі Львова, учасник команди «Загорецька Людмила Степанівна». У складі цієї команди перемагав на українському гумористичному фестивалі «Ліга сміху».

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну гуморист записався добровольцем у 3 окрему штурмову бригаду ЗСУ. Обороняв Київ, воював на Херсонському та Бахмутському напрямках.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, гумор
В тему