10 Квітня 2024
Новини

На Одещині та Миколаївщині - влучання в інфраструктуру

На Одещині та Миколаївщині - влучання в інфраструктуру
По Одеській та Миколаївській областях у ніч проти 10 квітня російсько-окупаційні війська завдали ударів і влучили в об'єкти енергетичної інфраструктури. 

Поранень зазнали троє людей. Про це повідомили Сили оборони півдня.

Одещину росіяни атакували на світанку ракетами, зокрема й балістичними: вдарили по об'єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Наразі відомо про 2 постраждалих працівників транспортного підприємства. 

Також в Одесі внаслідок атаки пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок і кілька автівок. Відомо про одного постраждалого, розповів міський голова Геннадій Труханов.

На Миколаївщині окупанти теж поцілили по об'єкту енергетики. Спалахнула пожежа, вогнеборці її локалізували. Наслідки уточнюються, але постраждалих немає.

А ще уламки збитих дронів спричинили пожежу на рекреаційному об'єкті в прибережній смузі Очаківської громади. Вогонь загасили. Люди не постраждали.

Повітряні сили ЗСУ звітували, що ввечері 9 квітня збили дві керовані авіаційні ракети Х-59, якими росіяни били по Одесі. А вночі знищили над Миколаївщиною та Одещиною ще 14 із 17 ударних безпілотників типу Shahed.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, миколаїв, війна з Росією
В тему