3 Квітня 2024
Новини

На Хмельниччині розслідують напад на авто ТЦК

На Хмельниччині розслідують напад на авто ТЦК

На Хмельниччині через напад на автомобіль територіального центру комплектування поліція порушила справу проти однієї із жінок.

Їй може загрожувати штраф, виправні роботи або арешт. Про це повідомили в оперативному командуванні «Захід».

Так, правоохоронці відкрили адміністративне провадження за ст. 173, тобто дрібне хуліганство. Якщо провину жінки доведуть, то їй загрожує штраф у розмірі до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (119 гривень), громадські роботи на строк до 60 годин, виправні роботи на строк до 2 місяців із відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт на строк до 15 діб. 

«Хочемо ще раз нагадати кожному: військовослужбовці ТЦК є частиною ЗСУ. Будь-яка протиправна дія стосовно військовослужбовців буде нести за собою покарання», — додали в ОК «Захід».

Нагадаємо, в мережі поширилося відео, на якому декілька жінок на Хмельниччині напали на машину кольору хакі із зображенням білого хреста. В автомобілі перебували щонайменше двоє співробітників ТЦК. Кадри показують, як одна із жінок, озброївшись палицею, почала бити вікна автівки, після чого чоловік у військовій формі, який був на водійському місці, вибіг геть.

У місцевих Telegram-каналах писали, що подія сталася в селі Кунів Шепетівського району Хмельницької області. З відео достеменно не зрозуміла причина конфлікту, хоча місцеві медіа припускали, що жінки не задоволені мобілізаційними заходами. В обласному військкоматі тоді заявили, що звернулися до представників поліції, щоб там розслідували цей інцидент.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хмельницький, війна з Росією, військкомат
В тему