2 Квітня 2024
Новини

Помер відомий лісівник з Волині

Помер відомий лісівник з Волині

На Волині 2 квітня рідні, друзі та колеги прощаються з ветераном праці Анатолієм Малишем, який усе своє свідоме життя віддав лісовій галузі.

Про це інформують у Поліському лісовому офісі.

Лісівник, якого знають і поважають далеко за межами Волині. Досвід якого й надалі лишається важливим у багатьох напрямках. Анатолій Малиш у роботі завжди дотримувався принципу - дрібниць не буває. Як і не буває справ, що можна зробити абияк.

Намагався працювати якнайкраще. Щось вдавалося, щось ні, часто зізнавався в розмовах. Але місцевими лісами завжди дуже пишався. Таких немає більше ніде, казав.

Анатолій Григорович до справи створення та збереження лісів доклав чимало зусиль. За що й був свого часу нагороджений багатьма відзнаками та подяками, зокрема двічі – нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» та відзнакою «Ветеран праці».

Зараз лишилися тільки спогади. Але їх дуже багато і хороших - говорять в колективі та в родині. Хоч бувало дуже важко, але не втрачав позитиву.

«Ліс мені часто підказував правильні рішення та багато навчив. Мовчазні розмови з лісом у багатьох випадках допомагали», - теж слова Анатолія Малиша.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ліс, смерть, Волинь
В тему