1 Квітня 2024
Новини

Очільник Рівненського ТЦК попросився в бойову частину після скандалу з поцілунками

Очільник Рівненського ТЦК попросився в бойову частину після скандалу з поцілунками

Рапорт на переведення в бойову частину написав начальник одного з військкоматів Рівненщини після появи в мережі компрометуючого відео, на якому він у робочому кабінеті цілується з різними жінками.

Про це інформують в оперативному командуванні "Захід", Рівненському обласному ТЦК та СП та "Рівне вечірнє".

"Щодо резонансного відео за участі начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області:

Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обов'язків. Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обов?язків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом.

Обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні з'ясовуються в межах діяльності відповідних органів".

Підозрюваний у державній зраді блогер Анатолій Шарій оприлюднив відео, заявивши, що на записі – головний військком Рівного полковник Олександр Ярмошевич. На відеозаписі чоловік в різний час цілується з різними жінками у робочому кабінеті.

Після оприлюднення відеозапису у військовому комісаріаті Рівного почали службову перевірку. Відкритим залишається питання, хто, яким чином і з якою метою встановив засіб прихованого стеження в кабінеті військкома.

У коментарі виданню "Рівне вечірнє" сам Ярмошевич пов'язав дискредитаційну кампанію з тим, що, за його словами "діяв по совісті та не брав хабарів. Ця подія викликала неабиякий резонанс та дискусії, зокрема в соцмережах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, скандал
В тему