1 Квітня 2024
Новини

На тимчасово окупованому Приазов'ї росіяни будуватимуть курорти

На тимчасово окупованому Приазов'ї росіяни будуватимуть курорти
На тимчасово окупованому узбережжі Азовського моря глава рф володимир путін наказав будувати нові цілорічні морські курорти.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Там вказують, що путін провів нараду із залученням представників всіх адміністрацій на тимчасово окупованих територіях щодо створення нових курортів та розвитку сфери туризму.

«Такими заявами та діями окупанти намагаються запевнити працівників окупаційних адміністрацій, колаборантів та росіян, що мають намір поселитися на тимчасово окупованих територіях, що проблеми з їхньою безпекою зрештою буде вирішено», — кажуть у ЦНС.

У ЦНС припускають, що така «зона відпочинку» слугуватиме для окупаційних військ, працівників окупаційних адміністрацій і колаборантів. Такий висновок зробили на основі швидкості будівництва автомагістралі та залізничної лінії вздовж узбережжя Азовського моря.

Також там зазначили, що путіну презентували план будівництва морського курорту на тимчасово окупованому Запоріжжі. Однак йому, як вказують у ЦНС, не сподобався надмірно обережний підхід. Окрім цього, він закликає російських інвесторів розвивали яхтинг на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, азовське море
В тему

Останні матеріали