23 Березня 2024
Новини

Сирський аноносував масштабні зміни в ЗСУ

Сирський аноносував масштабні зміни в ЗСУ

Деякі угруповання військ будуть переформатовані - йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, - пише "Кореспондент".

"Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл", - зазначив головком ЗСУ.

За словами Сирського, оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті збройної агресії рф, триває.

Тимчасові органи військового управління і райони відповідальності угруповань військ за десять років війни формувалися та змінювалися відповідно до оперативної обстановки й поточних викликів. Нинішні організаційні заходи здійснюються з урахуванням досвіду бойових дій. Їхня головна мета - спростити та максимально підвищити якість і оперативність управління.

"Один з моїх пріоритетів - налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Зокрема, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії російської федерації з перших днів повномасштабного вторгнення»", - зазначив Сирський.

Важливим він вважає також приділяти більше уваги питанням відпочинку бійців, доукомплектування озброєнням і військовою технікою, відновлення боєздатності бригад загалом.

"Цей процес уже запущено і в подальшому він буде лише нарощуватися", - запевнив головнокомандувач ЗСУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: збройні сили україни, війна з Росією
В тему

Останні матеріали