19 Березня 2024
Новини

На Бєлгородщині заявили про обстріл

На Бєлгородщині заявили про обстріл

У Міноборони росії заявили, що російська ППО знищила в повітрі над Бєлгородською областю дев'ять реактивних снарядів.

На росії заявили про «чергову спробу» України «здійснити терористичну атаку». За даними Міноборони рф, обстріл відбувся близько 9:30 (за Києвом). Губернатор Бєлгородської області росії В'ячеслав Гладков заявив про ракетну небезпеку та закликав місцевих жителів перебувати в укриттях, - пише hromadske.

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що в Бєлгородському районі зафіксували стовпи диму в небі, а в селі Разумне після обстрілу горіли низка автівок та деякі будинки.

Нагадаємо, вранці 12 березня російські добровольці, які воюють на боці України, оголосили, що «йдуть на вибори» президента рф, розпочавши чергову операцію на російському прикордонні.

«Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, без побоювання говоритимуть, що думають. росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають. росіяни житимуть вільно», — оголосив легіон «Свобода росії». 

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов казав, що ці громадяни росії на території України діють у складі Сил оборони, а «у себе вдома мають право робити все, що вважають за потрібне». Він також заявив, що росіяни використовують трофейну зброю.

російські добровольці заявили, що змушені відкривати вогонь по військових позиціях, які розташовані в містах Бєлгород і Курськ. А щоб уникнути жертв серед цивільного населення, закликали всіх негайно залишити прикордонні населені пункти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, обстріли
В тему

Останні матеріали