17 Березня 2024
Новини

У селищі на Бєлгородщині «Сибірський батальйон» заявив про захоплення адміністрації

У селищі на Бєлгородщині «Сибірський батальйон» заявив про захоплення адміністрації
російські добровольці з «Сибірського батальйону», що воюють на боці України, заявили про те, що зайшли на територію селища Горьковський, що на Бєлгородщині.

Про це йдеться в Telegram-каналі «Сибірського батальйону» та легіону «Свобода росії».

російські добровольці опублікували фото, як стверджується, з Горьковського — на ньому військові начебто стоять біля захопленої селищної адміністрації.

Крім того, у повідомленні йдеться, що«Сибірський батальйон» зайшов у селище спільно з добровольцями Чеченської республіки Ічкерія.

Нагадаємо, вранці 12 березня російські добровольці з легіону «Свобода росії» на російсько-українському кордоні оголосили, що «йдуть на вибори» президента рф. 

«Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, без побоювання говоритимуть, що думають. росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають. росіяни житимуть вільно», — оголосив Легіон. 

У ГУР заявили, що на території рф легіон «Свобода росії», російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон, ймовірно, проводять спільну операцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему