13 Березня 2024
Новини

В Україні збільшать чисельність прикордонників

В Україні збільшать чисельність прикордонників
В Україні для розвитку Державної прикордонної служби Володимир Зеленський погодив «подальші кроки», анонсувавши збільшення чисельності особового складу.

Про це глава держави розповів у вечірньому відеозверненні 12 березня.

За його словами, збільшення чисельності прикордонників потрібно для захисту від російського агресії нині та в розрахунку на охорону кордонів після війни.

У відеозверненні президент також відзначив підрозділи та військових прикордонних військ, які проявили себе особливо останнім часом. Зокрема, прикордонників Сумського загону, які протидіють російським диверсантам і зміцнюють оборонні позиції на північному кордоні. 

Зеленський також подякував бійцям Чернігівського та Харківського прикордонних загонів, воїнам Волинського прикордонного загону, бригадам «Помста» та «Сталевий кордон», а також військовим спеціального підрозділу ДОЗОР.

Також глава держави у відеозверненні згадав, що вислухав звіт Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського. Той доповів щодо дій України на полі бою, про роботу розвідників та досягнення українських дронів. За словами Зеленського, наразі головком перебуває на фронті

«Є потрібна для України динаміка дій», — зауважив президент.

Також Зеленський сказав, що отримав попередні результати щодо застосування українських дронів від Збройних сил, ГУР та СБУ. Він додав, що безпілотники «працюють далекобійно».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, прикордонники
В тему