13 Березня 2024
Новини

Атака на Кривий Ріг: 8 людей - у важкому стані в лікарні

Атака на Кривий Ріг:  8 людей - у важкому стані в лікарні
У Кривому Рогу внаслідок російського ракетного удару ввечері 12 березня шпиталізували понад два десятки людей.

Вісім із них перебувають у важкому стані, серед них — троє дітей. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За словами Лисака, найменшим постраждалим від російського терору немає й року: це 2-місячний хлопчик та 11-місячна дівчинка. У важкому стані до лікарні шпиталізували також 4-річного хлопчика.

Загалом внаслідок ракетного удару поранено 44 людей. Кількість загиблих від ракетного удару по Кривому Рогу зросла до 4 людей. 

Нагадаємо, ввечері 12 березня окупанти здійснили ракетну атаку на Кривий Ріг. У місті зафіксували щонайменше три влучання. Зокрема, одне з них — прямо у дев’ятиповерховий будинок.

О 22 годині голова громадської організації «Рада оборони Кривого Рогу» Олександр Вілкул повідомив, що рятувальну операцію на місці влучання завершили. Було відомо про трьох загиблих — двох жінок та одного чоловіка. Повідомлялося, що ще близько 40 людей зазнали поранень, із них 10 дітей.

У двох районах Кривого Рогу тимчасово відкрили Штаби допомоги. Туди люди можуть звернутися з питань розселення та отримати будматеріали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кривий ріг, війна з Росією
В тему