8 Березня 2024
Новини

На Волині учень вкрав у вчителя понад $6000

На Волині учень вкрав у вчителя понад $6000

У Рожищенській громаді учень однієї із сільських шкіл поцупив з гаманця вчителя понад 6 тисяч доларів.

Про це сайту новин Луцька «Конкурент» повідомив сам потерпілий, інформацію підтвердили правоохоронці.

У вчиненні крадіжки у великих розмірах підозрюється учень однієї зі шкіл Рожищенської громади. Хлопець проник у кабінет і, відкривши сумку, привласнив вміст гаманця свого вчителя.

Як повідомила речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Ольга Бузулук, розмір матеріальної шкоди склав понад 6 тисяч доларів та 185 євро.

1 березня за викликом на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Учень, який на той час був у школі, коли побачив поліцейських, втік від них полями. Втім, правоохоронці його знайшли. В ході слідчо-оперативних дій з'ясувалося, що хлопець причетний до низки подібних злочинів.

«Місцева спільнота зосередила увагу не лише на справедливому рішенні даної ситуації, але й на ширшій проблемі виховання та освіти молодого покоління. Експерти у галузі освіти, психологи та батьки активно діляться думками щодо методів виховання, підкреслюючи важливість розвитку моральних цінностей від раннього віку», – написав потерпілий.

За словами директора школи, ситуація «перебуває під всебічним розслідуванням», і всі відповідні заходи будуть вжиті відповідно до чинного законодавства та шкільного статуту. Також будуть реалізовані необхідні виховні та правові заходи з метою недопущення у майбутньому подібних інцидентів.

Розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рожище, крадіжка, школа, школярі
В тему

Останні матеріали