1 Березня 2024
Новини

У Луцьку зустріли воїнів, звільнених із полону

У Луцьку зустріли воїнів, звільнених із полону

У Луцьку на автовокзалі зустріли чотирьох військовослужбовців, які повернулися з полону.

Про це повідомляють у Волинському обласному ТЦК та СП.

Це військовослужбовці Анатолій та Павло РоманікиБогдан Озімок, Олексій Коваль.

Всі військовослужбовці є добровольцями і з 24 лютого 2022 року стали на захист нашої держави. Під час розподілу потрапили у 2-й окремий стрілецький батальйон, який був сформований на базі Волинського ОТЦК та СП. 16 травня 2022 року, батальйон в повному складі вибув на виконання поставлених бойових завдань в Донецьку область.

Першим бойовим завданням була оборона міста Лиман, куди держава агресор кинула всі можливі сили та засоби. Військовослужбовці в складі 2-го окремого стрілецького батальйону вибули на виконання бойового завдання.

23 травня 2022 року під час наступальних дій ворога військовослужбовці потрапили в полон в бою за місто Лиман Донецької області.

Варто зазначити, що оборону вони тримали до останнього. Звільнили їх під час обміну 31 січня 2024 року.

Начальник Луцького гарнізону полковник Михайло Близнюк, Луцький міський голова Ігор Поліщук та військовослужбовці Волинського ОТЦК та СП, рідні люди військових, побратими, друзі та мешканці Луцька тепло й щиро зустріли наших Героїв після півторарічного полону та подарували їм подарунки, подяки від Волинського ОТЦК та СП та прапори рідної Землі-Волині.

Начальник Волинського ОТЦК та СП полковник Михайло Близнюк висловив слова поваги і вдячності за мужність, терпіння й любов до країни.

"Дякую за захист рідної землі, мужність та витримку. Бажаю вам та вашим рідним здоров'я та довгої щасливої долі. Ці обійми – це найменше, чим ми можемо віддячити Вам, наші Герої, які побували у пеклі", - говорить полковник Михайло Близнюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, полон
В тему