0 0000
Новини

У Луцьку «зрізують» шлагбауми

У Луцьку «зрізують» шлагбауми

У Луцьку розпочали демонтаж обмежувачів руху,  що встановлені на проїжджих частинах вулиць без дозвільних  документів. Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцька.

Інспектори вже зрізали два шлагбауми, що знаходились на пр. Соборності 20а та 22а й загороджували проїзд автомобілів спецтехніки. На місці демонтованих – до кінця листопада встановлять сучасні обмежувачі руху «лежачі поліцейські».

У департаменті кажуть, що до них звернулись представники комунального закладу  «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та Державної служби України з надзвичайних ситуацій» та надали перелік адрес, куди не можуть доїхати їхні автомобілі, отримуючи виклики про надання допомоги.

 «Ми їх проаналізували і з'ясували, що всі ці вулиці незаконно перекриті шлагбаумами, запірними планками, стовпами, юніпаркерами, бетонними плитами та автомобільними шинами. Лише поодинокі луцькі двори мають сучасні обмежувачі руху у формі сферичних півкуль. Повз них не проїдуть легковики, але автівки рятувальників та карети швидкої подолають ці перепони», – зазначила директор департаменту Юлія Сиротинська.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему