23 Лютого 2024
Новини

У Польщі біля кордону з Волинню невідомі висипали українську сільгосппродукцію

У Польщі біля кордону з Волинню невідомі висипали українську сільгосппродукцію
У Польщі на залізничній станції «Дорогуськ» зранку 23 лютого невідомі відкрили українські зерновози, через що сільгосппродукція висипалася на землю.

Про це повідомив очільник Мінінфраструктури Олександр Кубраков.

На польській залізничній станції відкрили три зерновози з ріпаком. Міністр зазначив, що це транзитний вантаж, який прямує до Гамбурга у Німеччині.

«Скажу тільки, що непокарані злочини завжди повертаються. Чи то військова агресія, чи то пошкоджене зерно. Злочинці повинні бути покарані, щоб інші не спокусилися повторити їх», — пише Кубраков.

Нагадаємо, 11 лютого в польському Дорогуську, що на кордоні з Україною, після оформлення до Польщі в’їхали три вантажівки, якими керували громадяни України. Польські фермери, які проводять на кордоні акції протесту, заблокували їм рух. В один момент вони відкрили запломбовані причепи, через що частина зерна висипалася на дорогу.

20 лютого польські аграрії перекрили залізницю поблизу пункту пропуску «Медика — Шегині» та знову висипали українське зерно з вантажного вагона. В «Укрзалізниці» розповідали, що протестувальники відкрили люк двох українських вантажних вагонів, у яких було зерно для Німеччини. За цим фактом компанія направила звернення до польських правоохоронних органів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, акція протесту, Волинь
В тему

Останні матеріали