23 Лютого 2024
Новини

У Дніпрі росіяни влучили в багатоповерхівку

У Дніпрі росіяни влучили в багатоповерхівку
Дніпропетровську область у ніч проти 23 лютого ударними дронами-камікадзе типу Shahed атакували російсько-окупаційні війська.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Влучання «шахеда» було по дев'ятиповерхівці у Дніпрі. Наразі відомо про 8 травмованих, з них 7 — були госпіталізовані. Наразі двоє постраждалих залишаються в медзакладі, вони — у стані середньої тяжкості. Решта поранених лікуватимуться амбулаторно.

Внаслідок вибуху сталося руйнування двох квартир на 9 поверсі, однієї — на 8 і частково — на 7, розповів виконувач обов'язків заступника начальника Дніпропетровської ОВА Андрій Кульбач.

Нині під завалами ще можуть бути люди: одна або двоє. Аварійно-рятувальні роботи тривають. На місці перебувають приблизно 40 рятувальників і 9 одиниць техніки.

На місці влучання також працюють поліціянти й нацгвардійці. Мешканцям будинку надають психологічну допомогу. Також тут розгортають пункт обігріву.

З 1 і 3 під'їздів пошкодженого будинку евакуювали людей. Комунальні служби відімкнули там газопостачання й водопостачання.

Нагадаємо, в ніч проти 23 лютого Сили оборони знищили над областю п'ять безпілотників: по два — у Синельниківському та Дніпровському районах, ще один — у Новомосковському, розповів Сергій Лисак. Окрім атаки на багатоповерхівку у Дніпрі, рф також влучила в підприємство.

Протягом доби росіяни обстрілювали Нікопольський район з артилерії — дісталося райцентру, Мирівській і Червоногригорівській громадам. Там пошкоджені 2 підприємства, 3 приватні будинки. Побиті господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди не постраждали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дніпро, війна з Росією
В тему

Останні матеріали