20 Лютого 2024
Новини

На Одещині вибухнуло авто з учасниками Української добровольчої армії

На Одещині вибухнуло авто з учасниками Української добровольчої армії
На Одещині в селі Гвардійське вибухнуло авто, в якому перебували жінка з чоловіком — їх доставили в лікарню з численними травмами. 

Про це повідомила Нацполіція в Одеській області.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто за замах на умисне вбивство двох людей, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох. Можливе покарання — позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Водночас Українська добровольча армія (УДА) на своїй сторінці у Facebook заявила, що внаслідок вибуху постраждали Альберт та Наталя Кручиніни, яких називають «побратимом» та «посестрою». Вони вижили, зараз за їхнє життя борються лікарі. За інформацією УДА, інцидент трапився поблизу військового об’єкту у передмісті Одеси.

«Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки», — йдеться у повідомленні.

Також в УДА пообіцяли винагороду у розмірі 10 тисяч доларів за інформацію, допоможе затримати або ліквідувати ДРГ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, вибух, замах на вбивство, кримінал
В тему

Останні матеріали