15 Лютого 2024
Новини

У район Авдіївки терміново перекинули 3 окрему штурмову бригаду

У район Авдіївки терміново перекинули 3 окрему штурмову бригаду
Для посилення українських військ у районі Авдіївки терміново передислокували військовослужбовців 3 окремої штурмової бригади (ОШБр).

Про це бригада повідомила у Telegram.

Як стверджується, ситуація в місті на момент заведення бригади надзвичайно критична. Окремі батальйони 3 ОШБр провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки. Сили противника на ділянці, де перебуває 3 штурмова бригада, становлять орієнтовно 7 бригад.

«Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник», — заявив командир 3 ОШБр Андрій Білецький.

За період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил росії завдали критичного ураження. Про точні втрати ворога в особовому складі й техніці обіцяють повідомити згодом, після підтвердження необхідних даних.

У бригаді зазначили, що ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ і перекидає до міста нові сили та засоби.

Зранку Генштаб ЗСУ повідомляв, що в зоні відповідальності «Таврії» на Авдіївському напрямку українські військові продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку.

ЗСУ, як вказує Генштаб, стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат. ЗСУ протягом минулої доби відбили 34 атаки в районі Авдіївки та ще 6 — біля Сєверного та Невельського Донецької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, війна з Росією
В тему

Останні матеріали